Hvem er vi?

... et fællesskab mellem museer, kunstner og dig

Rundt på landets museer og gallerier, gemmer der sig utallige fine plakater, som desværre ikke får mulighed for at blive vist frem til gæsterne, men i stedet gemmer sig et sted bag kulissen. Alle disse smukke motiver ønsker kunstshoppen. at give et nyt liv, så produktionen af dem ikke var forgæves.

kunstshoppen. er etableret, så du som kunde får et bredere udvalg af kunstplakater fra udvalgte museer, og ligeledes får museerne et forum, hvor de kan få solgt deres plakater. Nye, som gamle. Plakater som der desværre ikke er plads til at fremvise.

Plakaterne er i begrænset oplag og vil ikke blive genoptrykt. I stedet sælger vi alle de smukke plakater, der allerede er at finde hos museerne.

nyt liv
thinking

Du har måske prøvet at stå på et museum og blive inspireret af smukke motiver og interessante værker. Du drømmer om at kunne tage disse værker med dig hjem, men pengepungen er ikke enorm og i stedet kan en plakat opfylde dit behov. Du når frem til museets butik, men finder alligevel ikke det du søgte. I stedet for at gå forgæves hjem, bliver du anbefalet at tjekke “kunstshoppen.” ud, og netop her finder du den søgte plakat. I ro og fred kan du klikke dit værk hjem.

I de hjemmelige rammer har vi som mennekser mulighed for selv at bestemme og sætte vores personlige præg. Hjemmet er et sted, hvor vi kan fortælle hvem vi er og hvad vi elsker, uden at vi selv behøver at åbne munden. Man kan lade sit hjem tale for sig.

Det er mange måder, hvorpå vi hver især sætter vores personlige præg i hjemmet. Nogle maler en væg eller vælger en helt særlig sofa, mens andre præger sit hjem med blomster eller kunst. Alt afhængigt af hvad vi hver især finder glæde i.

Hos kunstshoppen. tror vi på, at vi kan hjælpe dig med at sætte dit personlige præg på dit hjem. Med et bredt udvalg af plakater fra danske museer og dygtige kunstnere, kan vi hjælpe dig med at sætte et unik aftryk i dit hjem.

om os

Din kunstshop:

Smutte Abrahamsen er idékvinden bag konceptet kunstshoppen. I sammenspil med kompetente erhvervsfolk indenfor branchen, driver de forretningen, kunstshoppen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Smutte Abrahamsen, indehaver af webshoppen

Vores eksistensgrundlag bygger på et stærkt samarbejde med de danske museer.
Er du en virksomhed, og har lyst til at vide mere om vores fælleskab, så tage et kig: