Find inspiration til din indretning

Find inspiration til din indretning

Den største inspiration vi kan få, er den vi finder i vores omgivelser. Det er slags inspirations buffet, hvor vi bare skal tage for os; mix og matche, lige som vi ønsker det. 

Inspiration er ifl. ordnet: påvirkning som sætter en person i gang med at skabe noget, især af kunstnerisk eller intellektuel art. 

Og netop af den årsag er inspiration en vigtig del af vores tilværelse. På en måde en faktor til at skabe mere liv og glæde i hverdagen. 

Men hvordan finder vi inspiration og hvordan kan vi gøre brug af det i vores hjem?

Pige maler kunstplakater

Pinterest

Pinterest er et visuelt univers, hvor bruger kan uploade eller oprette profiler med billeder. Ofte med fokus på inspiration. Her kan du hurtigt falde i staver, når du prøver at finde idéer til bl.a. bolig indretning, smukke farvekombinationer, indretningsmuligheder med kunstplakater og fine motiver eller måske hvordan du gør gamle ting nye. Det er kæmpe platform. Og det er bare med at slippe fantasien fri. 

Søstrene Grene

Du kender dem helt sikkert; Søstrene Grene. De kan om nogen være en kæmpe hjælp i jagten på inspiration og nye tiltag til dit hjem. En virksomhed, som med åbne armen, tager dig med rundt i deres univers af indretningsmuligheder og DIY projekter. Med små tiltag, kan du ændre dit udtryk og sætte dit præg på hjemmet. 

Sociale medier

For 10 år siden, ville du måske se lidt skævt til disse medier og nok ikke koble dem sammen i forbindelse med inspiration. Men i flugt med samfundets udvikling, er medier som Instagram, Facebook, SnapChat, TikTok og LinkedIn blevet mulige inspirationskilde. At du pludselig kan følge med i indretningen hos venner, bekendte, kendte og måske dine idoler, giver pludselig større indsigt i, hvordan du kan bruge museums plakater i stuen eller farve en væg. Og ud over at skabe inspiration, er disse kilder pludselig en slags salgskanal. Et klik er tættere på. 

Kunstmuseer

For nogen kan kunstmuseet virke kedeligt, mens andre finder stor glæde i værkernes finurlige motiver og budskaber.
Uanset hvordan du har det med det, så er museet et godt sted at finde inspiration. Gå på opdagelse i dit lokale område og finde små gallerier eller store udstillinger, som kan åbne din øjne for nye ting. 
Kunstmuseum

Ud og oplev verden

Den bedste inspiration er nærmest den du oplever omkring dig. Det kan være en gåtur i den nærliggende skov, en cykeltur langs havnen eller et kig i den gamle bydel. Særlig de ting vi måske tager for givet til dagligt, kan hurtig skabe inspiration, hvis du påfører de rette briller. En ting af alt inspiration du kan hente i Danmark, men tager du på rejse ud af landet vælter ny inspiration hurtig ind over dig. Pludselig ser du farverne, roen og opgivelserne på ny. 

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar